tag:blogger.com,1999:blog-8595039439910444050.post1555932489884068465..comments2022-03-27T04:02:38.479+02:00Comments on coffeinmentes: PARADICSOMOS BULGURRAL TÖLTÖTT PADLIZSÁNAnikohttp://www.blogger.com/profile/05666520308417900463noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8595039439910444050.post-16891637131708384932011-11-13T18:26:40.691+01:002011-11-13T18:26:40.691+01:00Kedves Julcsi!
Érdekes, a kuszkusz nekem sem egy g...Kedves Julcsi!<br />Érdekes, a kuszkusz nekem sem egy gasztro élvezet. A bulgur azonban, ha jól készíted el, nagyon ízletes lehet. Köretnek például ideáli húsok mellé. Ne csak vízben főzd puhára, hanem a puha bulgurt vajon forgasd át fokhagymával és petrezselyemmel. Ebben a receptben pedig attól nagyon finom, hogy nem száraz, mint általában szokott lenni, hanem a krémsajttól krémes és szaftos. Előnyben vagy abból a szempontból, hogy a Campona keleti csemege nevű üzletében kimérve kapható. De csak a nagyobb szeműt érdemes venni, a kicsi nem igazán nyerő. Jó kísérletezést! Üdv, EmmaAnikohttps://www.blogger.com/profile/05666520308417900463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8595039439910444050.post-11282884737902704652011-11-10T14:00:12.604+01:002011-11-10T14:00:12.604+01:00Nos, én ezzel a bulgurral sem tudok mit kezdeni.
...Nos, én ezzel a bulgurral sem tudok mit kezdeni. <br />Kuszkuszból szoktam saláta-szerűséget készíteni, de ez nekem kissé fura. Bár az elején a kuszkusz is az volt:)<br />Már ha egyáltalán az a bulgur, amire én gondolok...Julcsihttps://www.blogger.com/profile/09801716178724820637noreply@blogger.com