tag:blogger.com,1999:blog-8595039439910444050.post2350375904892388804..comments2022-03-27T04:02:38.479+02:00Comments on coffeinmentes: RIZSKOCH REBARBARA SZÓSSZALAnikohttp://www.blogger.com/profile/05666520308417900463noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8595039439910444050.post-41999289086480193832014-04-07T00:12:49.178+02:002014-04-07T00:12:49.178+02:00Hello Colette! Üdv itt :-) nem-nem, nem csalás, ne...Hello Colette! Üdv itt :-) nem-nem, nem csalás, nem ámítás, a rebarbara ilyen :-) legalábbis errefelé: Tavaly írtam róla hosszabban, esetleg olvasd el, ha van időd: http://coffeinmentes.blogspot.co.uk/2013/04/rebarbara-clafoutis-plusz-rebarbara.html<br />Szóval otthon sajnos a zöld fajta van csak, ami nem fojtott vagy forced reabarbara. De látod a képen a nyers, felvágott szárakat is, hogy ezek nyersen is ilyen csodaszép élénk vörösek. Imádom őket, ugyanis az ízük is más, sokkal kevésbé savanyú. És még egy: otthon nem azért párostíják eperrel, mert az annyira pompás, hanem hogy visszadja ezt a színt ;-) na, az csalás :-D VKF: várom a kiírást :-)Anikohttps://www.blogger.com/profile/05666520308417900463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8595039439910444050.post-12547244766901874012014-04-06T23:19:43.069+02:002014-04-06T23:19:43.069+02:00Ez eszméletlen jó, de azt nem értem, hogy lett a r...Ez eszméletlen jó, de azt nem értem, hogy lett a rebarbarának ilyen színe? Többször dolgoztam vele, de sosem volt ilyen élénk. Nem tettél hozzá valamit? ;-) Gyere majd játszani a VKF 63. fordulójába is, hamarosan indul az újabb kihívás!<br />Colettehttps://www.blogger.com/profile/09190879204149796369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8595039439910444050.post-85625898702807028952014-03-27T10:48:39.724+01:002014-03-27T10:48:39.724+01:00Micsoda színe van a rebarbarának. Váóóóó.
A rizs...Micsoda színe van a rebarbarának. Váóóóó. <br />A rizskoch gyerekkorom egyik kedvence, de még én se készítettem. Krisztahttps://www.blogger.com/profile/18356206433020234052noreply@blogger.com