2014. május 31., szombat

EGY IGAZI NYÁRI ELŐÉTEL
Ha őszinte szeretnék lenni, elfogott a lelkiismeret furdalás.... azért, hogy nem írok. Legalábbis nem magyarul. És természetesen főzök és fotózok, de az angol blogra tettem fel mindent. A Multiculti Kitchenre, ide. Az ok nagyon egyszerű, nincs időm mindkettőre. Pedig olyan jól hangzik, hogy megírom az angolt, és egyszerű fordítással beteszem ide. De mindez sok idő, ami alatt sok más mindent is csinálhatnék. Nem panaszképpen mondom, mert egyelőre tényleg több időm van, mint aki napi 8-10 órában dolgozik! Csak hát nem tudok sokfelé szakadni. De talán érdemes megnénetek az angolt is, mert a receptek roppant egyszerűek, tényleg. És pici angol tudással is érthetőek, szerintem. De ígérem egyszer bepótolom a fordítást, idővel. 

És persze közben rengeteg dolog is történik! 
Az elmúlt napokban végre -két év után- eljutottunk Londonba. Isteni volt, nagyon élveztem! Nem ez volt az első alkalom, hiszen a gyerekek előt voltam már, a Férjem pedig egy évig élt ott, együtt pedig sosem voltunk. De most klassz idegenevezető lett belőle, mindent ismert és tudott. Kedvencem a Baker Street volt, Sherlock Holmes házával. Aztán a Porotbello, Covent Garden, ahol Jamie Oliver éttermébe is betértünk. Az egy külön fejezet lesz. És végül egy nap Legolandben. Arról is fogok írni, mert érdemes! 

De hogy visszakanyarodjak az eredeti témához, hoztam egy előételt. Ami olyan egyszerű, hogy recept sem kell. Csak az ötlet, íme: 

dinnye
keskesajt
egész dió
juharszirup

A dinnyét felkockázzuk, a sajtot összemorzsoljuk. Kevés dióval megszórjuk, kicsi sziruppal meglocsoljuk. Kész!És nem utolsós sorban megejelnt a Blikk Nők Konyha júniusi száma, benne két újburgonyás receptemmel! Keressétek az újságosoknál! 1 megjegyzés:

  1. Drága Anikó! Ha nem kerül fel ide minden, nem tragédia, követünk a másik blogon. :) Isteni az előétel, micsoda fotó! A Blikk Nők receptek is szuperek. A beszámolót pedig kíváncsian várom! :)

    VálaszTörlés