Minden évben hagyomány nálunk, hogy Karácsony előtt elkészítjük a mézeskalács házikót a fiúkkal. Ők is ugyanúgy várják, mint én, sőt ha lehet jobban. Ezzel el is kezdődik az ünnepi készülődés, az illatok és az ízek tökéletesen gondoskodnak erről.
Minden évben ugyanazt a receptet használom, Milner Angéla mézesbábos elronthatatlan és azonnal puha tésztáját kisebb-nagyobb változtatással. A díszítésnek pedig csak a képzelet szab határt, illetve mostmár egyre inkább a fiúk mondják meg nekem, mi legyen rajta és mi hová kerüljön.
A házikó idén (is) a nagyobbik fiam iskolájába került, ahol 30 gyerek számára is túl soknak bizonyult :-)
A receptet ezúttal a Nokoncept weboldalán, ide kattintva olvashatjátok, letölthető mintával együtt.
Ezek a kis kukták nagyon szorgalmasak! Cuki kis házikó!
VálaszTörlés