2011. július 7., csütörtök

HURRÁ! NYARALUNK??!!


Több oka is van, hogy hirtelen eltűntem: az egyik, hogy gyakorlatilag 3 hete folyamatosan betegek vagyunk. Egyik vírusból ki, másikba be. Volt egy hét amikor nem csak főzni nem tudtam, de beszélni sem. Mostanában pedig egy nyári enterális vírus vagy baci támadott meg minket. Így nem kellett törnöm a fejemet, hogy mit főzzek, mert mindenki sós vízben főtt krumplit evett. Már ha képes volt megenni. Minden más kár lett volna belénk, mert szín és halmazállapot változás nélkül távozott. A fentiek miatt a tervezett és áhított idei nyaralásunk is rémálommá változott: két lázas gyerek, mielőbbi  hazavonulás. Amikor a nagy, aki örökmozgó és felfedező, közölte : "Anya, menjünk haaazaaaa!", akkor eldőlt minden. Csomagolás, angolos távozás. Aztán itthon persze egymásnak adogattuk a kis élősködőket, így rövid időre kórházzá is átváltoztunk: az emeleti szobában infúzió folyt a karomba, lent a gyerekek próbálták fájó, elgyötört, vírusoktól legyengült végtagjaikat életre kelteni. Mára valahogyan sikerült életet lehelni magunkba, de úgy érzem hosszú még a gyógyulás. A tegnapi kedvenc rakott krumplinak is végtelenül keserű ízét éreztem csak. És  hogy mindezt hol szedtük össze? Nagyon jó kérdés, de pontosan nem lehet tudni. Valószínűleg nyaralás alatt egy bababarátként hirdetett, egyébként valóban nagyszerű szállodájában. Mivel számtalan országból érkeztek oda gyerekek, a gyerekmedencében szerintem mindenki otthagyta az országára jellemző bélbaciját. Hajrá határok nélküli Európa!

Így tehát nem is volt kedvünk, és nem volt gusztusunk sem fotózni. Viszont eszembe jutott egy néhány évvel ezelőtti nyaralásunk, ahol szintén hasonlóan járhattunk volna, de valahogyan mégis mellénk szegődött a szerencse. Egyik este egy nagyon jó libanoni étteremben vacsoráztunk. Akkor csak a gyönyörű télikertet és a szintén hangulatos bejáratot örökítettük meg, de emlékszem mit ettem és milyen istenien adták elő.



Ha valakit szintén arra sodor az őrangyala, ne hagyja ki! Már csak az a kérdés hol volt mindez, ugye? A képek beszélnek helyettem....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése