Hozzávalók 2 személyre:
1 db édeskömény
1 db nagyobb alma
1 narancs leve
fél citrom leve
1 vastag szál újhagyma
15 dkg feta sajt
2 evőkanál olívaolaj
2 nagy evőkanál kandírozott narancshéj
Az édeskömény külső leveleit leszedem, a belső maradék gumót megmosom, tetejét levágom. Ezután félbevágom, majd hosszanti csíkokra szeletelem. Az almát megmosom, magházát kiveszem, majd héjastól szeletekre vágom. Ahogy vágom, közben már ocsolom is a citrom levével, hogy ne barnuljon meg. A hagyma fehér részét felkarikázom, a sajtot kisebb kockákra vágom, és az egészet egy nagyobb keverőtálban alaposan összekeverem. Ráöntöm a narancs levét, olajat, és tálalás előtt megszórom a kandírozott narancshéjjal. Pirítóst kínálok hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése